Mathilda Gustafsson!

Kategori: Inspiration

040213

nu är det dags igen ! 
baciluskerna har nu bestämt sej för att lämna min kropp och jag kunde inte vara mer tacksam för det . har inte tränat på över en vecka och det gör att jag mår tokdåligt, rent ut sagt . så idag åkte jag till gymmet igen, ett kärt återseende och jag inledde passet med 5 km på löpbandet . körde därefter rygg och ben . 2 timmar senare var kroppen helt mörbultad och jag kunde knappt ta mej till omklädningsrummet . gud så skönt ! har precis kommit hem och ska snart göra iordning lite middag för att sedan åka ner till ishallen . 

Issue 1.3

nu har äntligen issue 1.3 sakta men säkert börjat släppa sin nya vårkollektion på nelly.com .
det finns verkligen en massa fint och jag är rädd för att plånboken kommer att få det jobbigt nu under våren . längtar tills i maj då skorna (på den tredje bilden) släpps och även den rosa blusen är en favorit . inte för att tala om jeansen med alla de sjukt snygga detaljerna . 

BEACH 13

GODMORGON !
idag mina vänner, idag börjar mitt nya liv . 7 dagar försent kanske enligt många då startskottet vanligtvis går vid första dagen på det nya året . och som ni märkt har jag inte ens snuddat vid ordet "nyårslöften" hittills på bloggen . men idag, den 7:e januari, första dagen på vecka 2, så tar jag mej i kragen och gör något åt mitt liv. 
vad är då mitt nyårslöfte detta år ? egentligen skulle jag inte vilja kalla det nyårslöfte, då det är något jag har strävat efter så pass länge, men kände att det var ett ypperligt tillfälle att börja strikt och strukturerat nu på det nya året . självklart pratar jag om att leva ett hälsosammare liv (precis som alla andra tjejer..) med mer träning och nyttigare/bättre mat . har, som det känns, provat på en massa olika saker . allt från att utesluta sötsaker helt, till att äta mycket fett -LCHF-, till att räkna kalorier osv. men denna gång har jag en ganska tydlig träningsplan som kommer pågå i 12 veckor . jag kommer fortsätta räkna kalorier, dricka mycket vatten, utesluta sötsaker, träna med laget men samtidigt spendera mycket tid själv på gymmet (det positiva med att vara arbetslös!?) . känns inte som något omöjligt mål och ser verkligen fram emot den här "lilla" resan .
utöver mitt löfte om att bli hälsosammare så ska jag även fokusera mer på att umgås med mina fantastiska vänner, göra mer av vardagen och aldrig ta någon eller något för givet .