Mathilda Gustafsson!

Resolutions.

jag älskar ju att sätta upp mål, planera och förändra saker och ting till det bättre. så givetvis har även jag några små nyårslöften jag hoppas kunna göra ett gott inflytande på det nya året.

- fokusera mer på min kost & träning
 ärligt talat, vem har inte den är punkten på sin lista? kanske låter det lite klyschigt, att man vid sista siffran i årtalet helt plötsligt ska göra en tokförändring och då uppnå eller åstadkomma någonting. som att den första dagen på det nya året kommer vara jättelätt att hålla sej borta från sötsaker eller gå till gymmet 5 dagar i veckan. men det är inte som att jag börjar från noll, helt stillastående och aldrig rört en hantel på gymmet. utan jag älskar att träna och jag älskar att laga mat. det är det bästa jag vet! så nu ska jag göra mej själv en tjänst att prioritera detta lite högre upp på "att göra-listan". att inte bara slänga ihop en halvdan lunch eller strunta i gymmet för att det regnar ute (eller någon annan dum bortförklaring). utan i år ska jag ta allt detta till en ny nivå! det är kul att vara hälsosam och när man väl kommer in på rätt spår är det enkelt och härligt! 

bli en ja-sägare
jag önskar mej själv att bli bättre på att direkt utbrista "FUCK YEAH" (fast nödvändigtvis kanske inte "fuck" varje gång) när någon frågar mej någonting. att svara ja är att ge sej själv betänketid. säger man "nej" har man oftast bestämt sej för just ett nej, medan om man svarar "ja" antingen hakar på eller sen ångrar sej och därefter säger nej. och helt ärligt, så har man oftast hur kul som helst på allt man tackar ja till! det handlar bara om att latsidan tar över.

- tänka mer positivt
det senaste halvåret när allt, helst seriöst, har varit så fruktansvärt jobbig i form av arbetslöshet, skador och andra personliga anledningar har det varit svårt att tänka positivt. men 2014 ska jag bli bättre på just den punkten. när något tråkigt eller oplanerat händer ska jag bara borsta av mej det och gå vidare. har ganska lätt för att haka upp mej på någonting om det inte blir som planerat - en mycket dålig egenskap jag ska försöka bli av med detta år. det handlar bara om att vara kreativ och se allt ur en annan synvinkel! att tänka positivt och finna lycka och glädje i små saker är ju så himla viktigt. man mår så mycket bättre av det! 

- bli en "economista"
i och med att jag nu har ett jobb och en fast inkomst samt fick boken "economista" av pappa i julklapp så ska jag bli mästaren själv på att hålla koll på mina pengar och min ekonomi. mer spara och mindre slösa. allt för att sedan ha råd med allt vad att bli vuxen innebär som att flytta hemifrån, börja plugga etc. etc.

- våga, våga, våga
färga håret rött, köpa den där tröjan som kanske inte riktigt är "jag", flytta till en annan stad, säga ifrån när någon blir illa behandlad, hamna i annorlunda situationer, säga vad du tycker, visa dina känslor, släppa taget osv. VÅGA!

8 januari 2014 09:31 | Random |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas