Mathilda Gustafsson!

2014 - please be good.

2013 har nu äntligen lidit mot sitt slut. 8 dagar försenat inlägg, men bättre sent än aldrig..
2013 har varit, utan tvekan, det värsta året i mitt liv. men nu är det äntligen slut. ett år full av smärta, tårar, frustration, besvikelse, ångest, depression och ett hopp som sakta bleknat bort. 365 dagar fyllda med motgångar. där ingenting har gått i min väg. där jag inte fått göra det jag verkligen älskar. jag har fått slitit mej igenom det här året. jag har stått på mina bara knän, så sårbar, och knappt orkat tagit mej upp igen. jag har varit allra längst ner, så jävla långt ner man bara kan komma, i det mörkaste hålet av de alla. där allt varit meningslöst. det har varit så obeskrivligt jobbigt. 
men, jag överlevde. efter att ha gått igenom den jobbigaste perioden i mitt liv så står jag fortfarande upp. och om möjligt starkare än någonsin. tusen gånger rikare på erfarenheter och saker jag lärt mej om mej själv.
så nu blickar vi framåt; 2014. 
det nya året ska bli så jävla bra. jag ska se till att det blir så jävla bra. jag ska ta maken över det här året och äntligen få äntra scenen med mitt allra mest extroverta jag. jag ska tänka långsiktigt, vara spontan, börja nya projekt, göra det jag verkligen vill och lyckas! nu är det min tur att glänsa. min tur att stå i rampljuset. min tur att vara den bästa versionen av mej själv.

2 januari 2014 13:46 | Random |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas