Mathilda Gustafsson!

Sometimes you win. Sometimes you learn.

åh, vilken bra helg jag har haft!  i fredags var det som sagt första dagen på jobbet och det gick jättebra. var superkul verkligen! stod mest i kassan men fick göra så mycket smoothies och juicer igår så jag hade nog fruktkött och skal i hela ansiktet. hur som helst så efter jobbet i fredags, vid 20.30 ungefär så åkte jag och ida ner på stan. parkerade bilen och gick direkt till subway. fruktansvärt gott var det! efter en lång arbetsdag var det precis vad jag behövde. vi mötte sedan upp de andra tjejerna ur laget på spegeln och bion började strax därefter. filmen var GALET BRA - med så stora bokstäver som det bara går! minns att jag aldrig hade hört talats om "the hunger games" när jag först såg ettan och hade därmed absolut inga förväntningar. men nu är det helt klart en av de bästa filmerna jag sett! jag älskar handlingen, skådespelarna, vart filmen utspelar sej etc. etc. är så glad att det kommer ytterligare 2 filmer. sedan är det ju något särskilt med att kolla på bio. stämningen är 100 gånger bättre för att inte tala om ljudet och bilden såklart. sen är det ju himla mysigt också.
igår jobbade jag även hela dagen. första öppningen så det handlade mest om att jag skulle observera och se allt man ska hinna med och göra på morgonen innan vi öppnar vid 10. blev helt snurrig i huvudet av allt man måste komma ihåg att göra. preppa hit och preppa dit. åkte sedan till ishallen för att träna och tog det lugnt hela kvällen. 
jobbade även idag! tredje dagen i rad. var som vanligt hur kul som helst förutom att det var en massa frukter som behövde fyllas på. 4 kartonger med apelsiner, påsar med citroner och rödbetor. det känns däremot som att jag börjar komma in i det nu. längtar dock tills den dagen då jag kan alla recept i huvudet.

24 november 2013 14:51 | Random |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas