Mathilda Gustafsson!

Yollibox

tror inte jag är ensam om att helt ha fastnat för den nya "yoghurt-glassen" som lanserats i många olika ica-butiker här i uppsala . yollibox . det är en helt naturlig frozen yoghurt som består av mer än 70% yoghurt, innehåller probiotika och har låg fetthalt . rena drömmen för er glassälskare ! har testat både jordgubb och mango och de är helt fantastiska . testa testa testa !

Wanties

wanties

våren börjar närma sej med stormsteg (något jag intalar mej det iallafall då vi snart går in på mars månad) och det finns så mycket jag skulle vilja införskaffa tills dess . ut med det gamla mörka och in med det nya fräscha !  
1. nike air max - hur snygga som helst ! har länge varit inne på att köpa ett par med en massa olika klara färger, ni vet, rosa, grön, blå, lila etc. men tror jag har ändrat mej angående den punkten . ett par helt vita är enkelt men supersnyggt !  2. victoria secret's bodymist - vem vill inte lukta sött och fräscht fram mot sommaren ? 3. vera top, gina tricot - vill fylla garderoben med en massa enkla basplagg, med en bra basgarderob kommer man långt . snyggt att matcha med stora färgglada accessoarer, lätt som en plätt ! 4. skinny low jeans, H&M - något jag måste köpa inför våren är ett par blåa jeans ! vet inte hur många svarta dr. denim jeans jag har i min garderob.. 5. solglasögon, H&M - ett par snygga solglasögon är ett måste . 6. bareMinerals - känner att jag måste uppgradera min sminkuppsättning lite och detta vill jag göra med nya bareMinerals produkter . 7. guldiga accessoarer - egentligen är jag en sån där som alltid bär silvriga smycken, men till i vår tror jag på att det är guld som gäller ! halsband, armband, ringar, you name it . detta halsband kommer ifrån H&M och är enligt mej otroligt snyggt . 8. färgglada accessoarer - tillsammans med enkla basplagg kan man lätt pigga upp en outfit med färgglada accessoarer, denna väska kommer ifrån H&M . döläcker !

Stay

not really sure how to feel about it,
something in the way you move,
makes me feel like I can't live without you,
it takes me all the way,
I want you to stay . 

Nya favoriterna.

trots att det är februari har vädret bestämt sej för att det återigen ska bli kallt och jävligt . det har varit fullständig snökaos de senaste dagarna och inte alls sådär mysigt och soligt som det var för ett par dagar sen . dom här första dagarna på veckan har jag inte gjort så mycket annat än att fokusera på mej själv, och då pratar jag givetvis om träningen . gymmade i tisdags, körde fys och dubbla ispass igår, och befann mej även på gymmet idag igen . har också hunnit träffa linnea och gått en snabbis på stan med mamma . införskaffade mej lite nya träningskläder, en bh och ett par fruktansvärt snygga springskor . är helt förälskad . och apropå det, snacka om att nya träningskläder triggar igång motivationen . så ett hett tips för dej som saknar motivationen att träna, unna dej lite nya färgglada träningskläder ! 

040213

nu är det dags igen ! 
baciluskerna har nu bestämt sej för att lämna min kropp och jag kunde inte vara mer tacksam för det . har inte tränat på över en vecka och det gör att jag mår tokdåligt, rent ut sagt . så idag åkte jag till gymmet igen, ett kärt återseende och jag inledde passet med 5 km på löpbandet . körde därefter rygg och ben . 2 timmar senare var kroppen helt mörbultad och jag kunde knappt ta mej till omklädningsrummet . gud så skönt ! har precis kommit hem och ska snart göra iordning lite middag för att sedan åka ner till ishallen . 

.


"If one dream should fall and break into a thousand pieces,

never be afraid to pick one of those pieces up and begin again." 

 

Serieseger.

efter matchen mot göta/traneberg i torsdags stod vi klara som seriesegrare ! så sjukt jävla bra . nu är det bara att ladda om till damettan som sätter igång den 16:e februari . längre resor, tuffare motstånd och viktigare matcher . den här gången ska vi gå hela vägen, riksserien här kommer vi !

Upp