Mathilda Gustafsson!

Årsresumé 2013.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ohja, massor! vart ska jag börja? var på summerburst med två fantastiska vänner, spenderade 3 veckor ensam i båstad, ÅKTE TILL NEW YORK, bröt nyckelbenet, var och kollade på idol live, handlade på systemet, sjöng för hela svenska folket i "allsång på skansen", gick ut på nation, bröt/opererade ett finger, färgade håret ljusare, pajade ett ledband samt öppnade ögonen och insåg vilka människor jag faktiskt vill ska finnas i mitt liv.


Hur har ditt 2013 varit? med tanke på svaret på förgående fråga kan man ju tänka sej att det har varit helt underbart, men dessvärre har det varit bland det värsta året i mitt liv. det har innehållit riktigt jävla mycket otur, jag har gjort dumma val och inte tänkt på mej själv och vad jag faktiskt vill i alla lägen. men visst har jag varit med om en massa fantastiska saker också! 

Tror du att år 2014 kommer att bli bättre? jag hoppas verkligen det! ser fram emot det och välkomnar det nya året med öppna armar.

Vilka datum från 2013 kommer du aldrig att glömma? kommer aldrig någonsin glömma den 9:e till 19:e augusti då jag befann mej i new york. 


Vad är din största framgång 2013? måste nog vara att jag tillslut, efter mycket strul med AF och intervjuer hit och dit, fått ett jobb! trivs som fisken i vattnet och är riktigt glad över att få jobba på just naked juice bar. 

Bästa köpet? typ allt jag köpte i new york, eller mina nike free run i chockrosa och ljusblå. love them.

Vad spenderade du mest pengar på? utan tvekan på kläder eller olika nöjen som tillexempel resor, konserter, bio..

Gjorde någonting dig riktigt glad? det första jag kommer och tänka på är när erik karlsson retweetade mej förra veckan, började gråta av lycka, bokstavligt talat. men annars så tror jag att jag var ganska så glad hela sommaren faktiskt, bästa tiden på året.

Vilka låtar kommer att påminna dig om 2013? can't believe it - Flo Rida, spelades på repeat uppe i örnsköldsvik. wake me up och hey brother med avicii som stod för hela midsommarfirandet och sönderspelades sedan på radion. finns så himla många låtar som kommer att påminna mej om 2013 att listan kommer bli för lång om jag ska fortsätta. 

Vem har du umgåtts med mest? amanda hellström, laget, linnea och my skulle jag tro.

Bästa minnet från 2013? har jag inte redan svarat på det? NEW YORK.

Har du haft ett förhållande under 2013? big no.

Är det något du saknat år 2013 som du vill ha 2014? en gnutta tur vore inte helt fel.. 

Vad önskar du att du hade gjort mer? uppskattat det jag faktiskt har och njutit mer av stunden istället för att hela tiden tänka på vad som kommer härnäst.

Vad önskar du att du gjort mindre? bråkat med mamma och pappa, varit så fruktansvärt klantig och gjort dåliga val.

Favoritprogram på tv? alltså detta år har jag ju följt ovanligt många tv-program (måste vara för jag har haft så himla mycket fritid..) men några av favoriterna är väl: idol, pretty little liars, paradise hotel, hela sverige bakar, vampire diaries och dessertmästarna.

Största musikaliska upptäckten? oj, jag lyssnar ju verkligen på allt möjligt. är inte så kräsen när det gäller musik. 

Vad gjorde du på din födelsedag? vid tolvslaget vet jag att jag befann mej i kön till bj tillsammans med amanda och sofia. riktigt spontan och rolig utgång! vaknade sedan på morgonen och ställde mej direkt i köket för att baka lite fika till gästerna som skulle komma senare på dagen. hade sedan en jättemysig födelsedag hemma med släkt, vänner, god mat och fantastiskt fint väder! 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? givetvis finns det massa saker som man såhär i efterhand kan tycka man skulle gjort annorlunda eller inte alls för att året skulle blivit bättre. men man lär sej väl förhoppningsvis av sina misstag och enligt mej är det bara onödigt att blicka tillbaka och tänka vad som kunde hänt om man gjort något annorlunda.

Vad fick dig att må bra? mina underbara vänner, en bra jävla sommar, härliga utekvällar och hockeyn (det lilla jag hann vara med..)

Vem saknade du? MYYYY - iallafall första halvan på året. 

De bästa nya människorna du träffade? hela naked juice bar gänget, riktiga glädjespridare allihopa!

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? du har förhoppningsvis gått igenom det absolut värsta året i hela ditt liv så nu kan det bara bli bättre! våga testa dina vingar och ge dej ut på okänd mark. lita på din magkänsla och dina egna beslut. gör det bästa av alla situationer och UPPSKATTA alltid det du har. men framför allt: ha kul! 

27 december 2013 20:20 | Random |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas